Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Muž bez tváře" by Caimh McDonnell " eBook PDF Kindle ePub Free

Muž bez tváře

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Muž bez tváře
  • Author : Caimh McDonnell
  • Release Date : January 19, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1163 KB

Description

Paul Mulchrone je průměrný, ničím nevynikající mladý muž z irského Dublinu, jenž se – částečně v důsledku těžkého dětství – prokousává životem doslova ze dne na den. Nemá pořádnou práci, partnerku ani světlou budoucnost. Jen tuctovou tvář, díky níž si vydělává (dá-li se to tak nazvat) na nuzné živobytí. Když se ho kdosi pokusí zabít poprvé, jedná se víceméně o náhodu. Podruhé to už však je záměr. Paul se zničehonic ocitá na útěku, přičemž s hrůzou zjišťuje, že jediní lidé, kteří mu můžou pomoci, jsou zdravotní sestra se zálibou (hraničící se závislostí) v krimi románech a velmi nekonvenční policista se sklonem k násilí. Spolu musí vyřešit jeden z nejzáhadnějších zločinů v historii Irska, jinak se stanou další obětí. A to velmi brzy.


***


Caimh McDonnell je známý a mnohokrát oceněný irský komik („na stojáka“), spisovatel a autor zábavných televizních lahůdek.

Účinkováním v mnoha britských klubech získal renomé velmi zábavného bělovlasého Ira, jehož jméno neumí nikdo vyslovit. Často vystupuje na Edinburském festivalu, byť hlavně kvůli smaženým specialitám, které se tam prodávají. 

V posledních několika letech se věnuje hlavně psaní. Debutoval knihou Muž bez tváře, která vyšla v roce 2016 jako první díl takzvané Dublinské trilogie.

Když zrovna nevystupuje ani nepíše knihy, vymýšlí pořady pro televizi, a to kupodivu i dětské, za něž byl nominován na cenu BAFTA.

Caimh je nesmírně pyšný na svou roli „hlasu londýnských Irů“. Již mnoho let je součástí ragbyové scény, působí jako hlasatel na stadionu v Readingu, dělá rozhovory s hráči a píše články. Má také poněkud nešťastný zvyk nechat si ostříhat své výrazné kadeře pro účely charity.

Zkrátka a prostě se nikdy nenudí.


***

 

„Jedna z nejzábavnějších detektivek široko daleko.“

The Express



„Vynikající napínavá detektivka.“

The Irish Post

„Tato kniha si otevřeně říká o zfilmování. Je inteligentní a zábavná.“

Books Ireland Magazine

„Od konce první strany mě ta kniha nepustila. Velmi chytře napsaná, se zábavnou zápletkou a dobře vykreslenými postavami.“

The Sun-Gazette

„Humorná detektivka v té nejlepší podobě. Komická, vtipná a velmi zábavná. Zručně a podmanivě napsaná.“

Audiothing

„Takhle má vypadat detektivní román. Dokonale napsaný s velmi zábavným, nicméně poutavým příběhem zaplněným skvělými postavami.“

Strange Alliances

„Velmi barvitá kniha, v níž se hladce střídají humor a hrůza, takže většinu času při její četbě jsem byla napnutá a zároveň se smála.“

Cleopatra Loves Books

„Originální, novátorská, inteligentní a velmi, velmi zábavná kniha.“

Maureen Carterová, autorka knih s inspektorkou Bev Morrissovou


PDF Books "Muž bez tváře" Online ePub Kindle



Post a Comment for "(Download) "Muž bez tváře" by Caimh McDonnell " eBook PDF Kindle ePub Free"